Ieeja / Reģistrācija

Fotokursi ATTĪSTĪŠANA

Tuvāko kursu sākums


Melnbaltā fotogrāfija pašu rokām
Fotokursu ilgums 6 nodarbības, katra pa 2,5 st. (27 akad. stundas) ;

Fotokursi paredzēti fotogrāfiem, kas vēlas atsaukt atmiņās un izmantot praktiskā darbībā vecākas tehnoloģijas fotogrāfiju izgatavošanai. Apmācībai tiks nodrošināti visi nepieciešamie materiāli un aprīkojums. Nepieciešamās lietas: paša kamera un vēlme darboties.
PIETEIKTIES FOTOKURSIEM

Fotokursi «ATTĪSTĪŠANA» ietver:

  • epazīšanās ar dažadiem fotofilmu veidiem;
  • fotografēšana (studijā, plenērs);
  • fotofilmu attīstīšana ar savām rokām;
  • fotografēšana (studijā, plenērs) ;
  • fotofilmu attīstīšana ;
  • drukāšana palielinātājā ( multikontrasta filtru izmantošana);
  • maskēšana, slapja drukāšana, solarizācija utt. ;
  • darbu atlase, noformējums izstādei.
Fotokursu dalībniekiem tiek nodrošinātas 2 fotofilmas 35mm kamerai, 10 loksnes fotopapīra, ķīmija attīstīšanai un fiksēšanai, telpas darbu uzglabāšanai, laboratorijas aprīkojums.


Pasniedzēji:

Nikolajs ŠELUŠENKOVS

Nodarbības notiek fotoskolā ″PORTRET.LV″: Rīgā, Kr.Valdemāra 149.
PIETEIKTIES FOTOKURSIEM

Apmācības maksa:

pilns kurss (6 nodarbības)*
CLUB (menesi)**
185 EUR 30 EUR

* 1 nodarbība - 2,5 stundas.
** CLUB katru piektdienu 16:00 - 20:00

Mūsu rekvizīti
Atsauksmes par PORTRET.LV
Максим - 24/04/2015
Сам заканчиваю курс в портрет.лв :) про портрет скажу, там не только обучение, но и атмосфера и тусовка :)
Наталья Берст - 24/05/2016
Сегодня получила диплом 1 уровня. УРААА!!! ВСЕ БЫЛО КЛАССНО ! ЧТО ТАКОЕ ПОРТРЕТ? 1) РАЗНЫЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ С РАЗНЫМ ВЗГЛЯДОМ НА ФОРМУ, КОМПОЗИЦИЮ. Это обогащает. 2) Обязательно фотографирывать по заданной тематике и в свободное время для себя. Домашние задания "разбираются " детально, индивидуально И ВСЕГДА. Это дает возможность учиться и видеть "шире" Мир вокруг себя! 3) ты наконец понимаешь что такое "crop", ISO, выдержка, диафрагма, зачем вам бленда, и как все это влияет на фото. Ты узнаешь как без фотошопа (путем грамотного использования фотоаппарата) сделать разные эффекты, которые реально дадут тебе шанс ощущать себя художником. 4) Это ёмкая база правил,которые ты смело кладешь в свой багаж...... НО.....время летит быстро, и жаль, что все заканчивается, а чтобы НЕ ЗАКАНЧИАЛОСЬ ШАГАЕШЬ ВО 2 И 3 УРОВЕНЬ....это здорово.....
Татьяна Елисеева - 04/10/2017
В фотошколе я прошла три уровня и курс портретной фотографии. Сейчас с удовольствием хожу на мастер-классы. Каждый курс сбалансирован теорией и практикой. Каждая тема курса рассматривается многогранно и глубоко: это и историческая справка, и современные технологии, и исследования известных фотографов, и личный опыт прекрасных преподавателей фотошколы. Преподаватели талантливо и тонко находят подход к каждому студенту, не ломая личностного мировоззрения, а направляя его в нужную сторону, расширяя угол восприятия, постепенно погружая в мир фотографии. Появляется совершенно иное видение, которое по-новому открывает окружающую действительность! Спасибо!

Pievienot savu atsauksmi



Vārds, Uzvārds
Epasts
Piezīme: